Verzending en Retourneren

Verzending en Retourneren

Wij vragen u een bijdrage te leveren in de verzendkosten. Deze geldt per bestelling en is gerelateerd aan het totaalbedrag van de bestelling.

Buiten Nederland
www.scubadive.nl bezorgt ook in het buitenland.

Deel leveringen
Wij proberen uw bestelling in één keer af te leveren. Mocht dit niet lukken, zodat wij het in b.v. 2 leveringen sturen, dan betaalt u toch slechts één keer uw bijdrage in de verzendkosten.

Levergarantie
www.scubadive.nl garandeert altijd levering binnen 30 dagen. Heeft u na die tijd een artikel nog niet in huis, dan ontvangt u automatisch een bericht waarin we u verzoeken uw bankgegevens aan ons door te geven. U ontvangt dan het betaalde bedrag retour.

Actueel assortiment
www.scubadive.nl streeft ernaar haar assortiment zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar is. Mocht dit het geval zijn, dan hoort u dit zo spoedig mogelijk van ons.

Bezorging
TNT Post bezorgt uw bestelling. Wanneer uw brievenbus te klein is voor het pakket, dan belt de postbode bij u aan. Bent u op dat moment niet thuis, dan probeert hij/zij het later opnieuw. Mocht de bestelling dan nog niet bezorgd kunnen worden, dan wordt deze voor u klaargelegd op het dichstbijzijnde postkantoor. Daar blijft deze uiterlijk 2 weken. U wordt dan vriendelijk verzocht het pakket zelf op te halen. Als dit na 3 weken nog niet is gebeurd, gaat het pakket terug naar www.scubadive.nl. Wij versturen het dan graag nogmaals naar u, maar zijn dan wel genoodzaakt u extra bezorgkosten in rekening te brengen.

Mocht u nog vragen hebben over de bezorging of levertijden, neem dan contact met ons op via de contactpagina of stel tijdens openingsuren (dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, donderdagavond tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur) direct uw vraag aan één van onze medewerkers. Ons telefoonnummer: +31 (0)72 - 50 64 749.

Doorgaan
0 items
Talen
Dutch English
Muntsoort